F&C

Från Friis&Company

Hur snygga är inte dessa kilklackar? Kilklackar = snygga,smidiga,lätta att gå i , man blir lång&stadiga. Alltså många plus till kilklackar.


30 NOVEMBER VILKET INNEBÄR:


HOHOHO


Ikväll drar jag iväg och jobbar samt dansar. Men först ska jag ju såklart stoppa i mig lite middag. Ungefär såhär gick jag klädd idag.

LOOK OF TODAY

linne Åhléns,jeans ONLY,kofta&ringar H&M ,halsband Lindex

Såhär har jag gått klädd idag. You think?


KONTAKT: [email protected]


Vill ni skicka ett mail till mig? Skicka då till denna adress: [email protected]
Hur bra som helst!
Men ni kan ju fortfarande kommentera här på bloggen - jag svarar er alla!

FÅRULL


Så roligt att så många har hittat hit! VÄLKOMNA!

Denna vinterjacka skulle sitta fint. Men dock tror jag den är mer användbar på hösten/våren. Den är fodrad med fårull och finnes på Topshop. Riktigt fin!

ANOTHER BAG

KÄLLA

Sååååååå snygg! Kommer i butik i januari. Vilken butik? KappAhl it is! Den kostar runt 299 kronor och denna ska jag ha.


BACKPACK

Perfect!

Gammal väska från Lindex som ej finns i butik längre.Synd! Jag tänkte slå till på den men hann ej. Jäklar alltså! Den är verkligen fin. Jag är ju på jakt efter en ny väska då min favoritväska gick sönder. DAMN!!


ALLTID LIKA FIN








cardigan - H&M , leggings ( lånade ) Åhléns,skor- DinSko & linne-GinaTricot

Innan jag faktiskt får till en RIKTIG outfit bild så ser en rad med bilder ut som ungefär ovan. Fint va?
Mina outfits har blivit väldigt tråkiga nu på sistonde. Jag tror det är dags att uppdatera garderoben med lite smått och gott samt försöka hitta tillbaka till kläd intresset liite mer. Jag gillar verkligen allt som har med kläder & mode att göra men nu känns det som om någonting viktigt fattas men jag vet inte vad.

TRASHION


Såhär ser min header ut egentligen - fast med bättre kvalité tack och lov! MEN som ni ser är den spårlöst försvunnen och jag har försökt och försökt att få tillbaka den på sin rätta plats utan resultat men kampen är inte över.

TODAY´S WEARING

tröja: H&M , jeans Only & armband Lindex

I dessa kläder har jag trippat omkring i idag. Inget intressant tråkigt nog men jag tänkte att det ändå kunde uppskattas att slänga upp en outfit bild eller?

SNYGG VÄSKA - LINDEX


Imorse drog jag ner på stan med Isa . Väl nere så mötte vi upp Emelie & Emelie. Idag fyller ena Emelie år så nu drar vi dit och firar henne! CIAO!

LEATHER

En snygg klänning i skinnimitation från Lindex. Faktum är den att Lindex har fått in några guldklimpar som mer än gärna skulle få finnas i min ägo men nu har jag ju inte typ alla världens pengar men vem vill ha det?

Nu väntar sängen på mig. Jag är helt slut efter en veckas slit och släng men kul har det varit!


FRÅGA ELLER FÖLJ MINA UPPDATERINGAR


Följ min blogg med bloglovin om ni vill så kan ni göra det här ! Hur enkelt som  helst!
Och ni har väl inte missat frågarutan här till höger? Fråga på bara!

HUH?


Vart har min header tagit vägen?? Kan ni se den? När jag klickar in på min blogg ser det ut såhär!
HJÄLP!!

WE HAVE NO SCARS TO SHOW FROM HAPPINESS


JAG ÄR KÄR

Dessa skinnbrallor ligger väldigt högt upp på min önskelista just nu. Grymt snygga och passar till ungefär allt. Piffar upp en outfit på dirren och gör den lite mer rockig. LOVE!


WEDGES

AWESOME! Hos Nelly.com finner ni dem och jag funderar STARKT på att beställa dem. Tyvärr har jag ej så mycket pengar så får väl vara extra snäll så kanske dem ligger i en julklapp. Hoppas , hoppas , hoppas!


FREAKING ICE COLD


Hallå! Egentligen vill jag bara krypa upp i soffan med varm o´boy och en bra såpa men icke! Ikväll ska jag på möte.Snöovädret har börjat krypa fram här i mellersta Sverige och vi välkomnar det med hela våra hjärtan , eller?

BLOOD


Jag blöder sjukt mycket näsblod - jag lovar er att jag kommer få blod/järn brist inom en snar framtid om det pågår i detta spår. Ibland blöder jag TRE gånger på EN dag.

Nu är jag hemkommen från dansen och tänker tappa upp ett bad, dricka varm choklad , ta hand om migsjälv och bara finnas.

SMALAST VINNER

Hmm... om jag någonsin skulle sätta på mig ett par skor med en sådan smal klack så ska det vara för någonting vääääldigt viktigt ! Hallå , vem vill bryta benen liksom?
Men vad vet jag .. dem kanske är bekväma och enkla att gå i. Ni som nu vill prova att gå i dessa finner dem hos Acne för några tusenlappar!


ACNE - ELIN KLING

Detta Acne-linne är så grymt snyggt dock tycker jag det svarta är snäppet snyggare.  Elin Kling har matchat sitt linne perfekt som ni ser här ovan. Ingen ovanlighet!


PURPLE

TUMBLR

Ack så sugen jag blir på att färga håret när jag ser detta!

Denna prao-dag avslutades 13:04 sekunderna höll jag inte koll på inte hundradelarna heller. Men bara för att arbetet är över så beyder det inte att självaste dagen är över. Ska strax bege mig mot tandläkaren och Isabell följer med och håller min hand. Ikväll blir det dans...igen!


Sådär , nu är denna dag avklarad! Nu ska jag bara plocka ihop lite på rummet sedan tänker jag sova! GODNATT!

PIECE OF CAKE


Här har ni mig : the mysterious girl behind the blog
Vääldigt mysterisk!!

Här hos mig får ni ta del av det jag har på mig,det jag tycker är snyggt and so on.Om ni tycker det verkar intressant så WELCOME!
Nu sticker jag iväg och jobbar & dansar , SES!


DON'T LOOSE SIDE OF WHO YOU ARE

SOURCE

Fur , fur , fur ! Hur snygga som helst och varma! My's alla pälsjackor skulle hänga fint i min garderob.


INSPO!


Click on the picture to get to the source

Crazy bananas, jag lovar er att jag ska fixa designen. Kolla på denna bara? Haha! Nu måste jag sova eftersom det vankas tidig morgon imorgon och den dagen vill jag helst gå igenom UTAN näsblod.
Denna dag har bjudit på 3 x näsblod från min sida!

RSS 2.0