C.P

Clémence Poésy
Ganska off just nu. Höstlovet kommer i rättan tid må jag säga. Ska börja uppdatera mer, fixa designen o.s.v men inte just nu!

NOTHING ELSE


Idag blir det en sådan där äta-plugga-dag. Vilket kommer vara det enda jag kommer ha tid med då jag ska försöka banka in 72 st ekologi frågor. Till vilken nytta? Återkommer nog ikväll, puss!


M.K










Michael Kors Spring 2012.

I like it! All militär/safari/gladiator-inspiration. Lite Jane i Tarzan stuk på det hela. Grymt snyggt och definitivt en trend jag kommer satsa på igen till våren. Gladiator-sandalerna verkar hänga kvar ett tag också och såklart leopard.


SOON OVER...FOR A WEEK ATLEAST!

plugg plugg plugg!

FLIKAR IN LITE SNABBT

Tänkte bara flika in och ursäkta för detta usla bloggandet men en massa tid har gått åt plugg eftersom jag har 72 st instuderingsfrågor i naturkunskap tills på torsdag. Men nu säger jag godnatt!

MOVIES


Filmen var grymt bra och fällde såklart mååånga tårar. Så jävla blödig när det kommer till filmer. Alltid!
Nu ska jag fortsätta plugga framför The Reader.

 


BIO


Vilken helg! Nu: bio!

VI ÄR PÅ G

Lördag och nu väntar stan och sedan fest. Vad ska ni göra denna lördag?

LA FAMILIA

Umgås med familjen idag!

33


LÅNGHELG


GOD MORGON! Sov extra länge idag eftersom vi är lediga, en långhelg är inget man klagar på!

NEW EPISODE


Har jobbat idag, men nu hade jag tänkt mysa ner mig i sängen med lite chocolate och ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars, love it!


ADVANCE


Nu ska jag lira lite!


WEDGES+LEATHER


Plugg och födelsedagsfirande resumérar min dag ganska bra och nu ska jag återgå tll pluggander, puss!

GRRR

Med dessa bilder tror jag att ni kan gissa vad jag gör just nu, japp jag sitter även och dreglar över denna snygga karl!


ÖVERSEENDE


Hej! Plugg-dag idag eftersom detta är en riktig killer-week. Så ska sätta igång med pluggandet trots att jag precis kom hem. Jag hoppas att ni har en roligare dag än mig, PUSS!

WEDGES


Här är mina absoluta favorit skor. Höga, enkla, svarta, kilklack och mjuka. Bäst av allt är väl ändå att de faktiskt är sköna att gå i. Dessa dojjor kommer från Nelly.com.


SHIRTLESS

Untitled #275

Untitled #275 by fashionbyelin featuring long sleeve tops
Men nice! Kommer jag iväg till skolan imorgon kör jag nog på en skjorta, svarta jeans och boots. Dessa dojjor från Monki är ju DROP DEAD GORGEOUS!

En ny skjorta måste inhandlas, tips?

BAD MOOD

Såhär tycker jag om denna nedrans förskylning och såhär har jag sett ut hela helgen. Idag har jag legat begravd framför MTV och kommer fortsätta i samma spår hela dagen och sedan få lite plugg överstökat!

BELT



Inte mycket till uppdatering idag men jag är trots allt sjuk. One-piece, täcke, soffhäng, film, vitaminer och mitt eget lilla apotek beskriver min lördag väldigt bra. Har varit sängliggandes i princip hela dagen.

Här ovan får ni en liten sneak peek på ett favoritskärp, återkommer med en bild på hela.
Har även fixat en ny kategori med namn "From My Closet" där jag kommer visa upp några godbitar ur min garderob etc. Vad tror ni om det?

C.K 2012


ALL BLACK


blus-Åhlens,jeans-H&M,ringar-H&M och KappAhl
Kom på nu att jag faktiskt inte uppdaterat här någonting idag. Fy skäms! Kan väl säga såhär att jag har haft väldigt fullt upp att göra ingenting idag.

KISS KISS BANG BANG!


Sovmorgon till 11 och skolfoto. Det blir väl antagligen svarta kläder all over. Kör iaf på lite slarviga små lockar/vågor.

FLY AWAY

HEJ SNYGGINGAR! Ska strax gå och lägga mig med mina bästa vänner just nu näsdukar, nässpray & halstabletter. Har lååång sovmorgon så äntligen kan jag sova ut!

VOILA!

Skjorta-Gina Tricot, jeans-H&M, boots-Skopunkten,jacka-Lindex,ringar-H&M

 

Well hallo ladies and gentlemen! Skulle vilja stanna i min säng nedbäddad i min one-piece ikväll men ska ist iväg och jobba.Vi ses efter!


G-NIGHT

Halsont men nöjd efter ett danspass. Hade nästan glömt hur roligt det faktiskt är. Nu kommer jag ha träningsvärk imorgon, love it!


TODAY I'M GONNA DANCE

Multitaskar. Mat, plugg, blogg, nysattacker och påklädsel på samma gång, cred! Ska bara stilla den stora hungern och sedan ska jag iväg till en vän sedan drar vi och möter en annan vän och sedan dansar vi.

TODAY IS GONNA BE THE DAY

Blus-Åhlens, jeans-Emelies, boots-skopunkten, jacka-Lindex,ringar-H&M,väska-H&M

Buddies, såhär går jag klädd idag. Ska nu ut med några polers, CIAO!

LORINA

Snygga människan Lorina!

WHEREDIDUGETTHAT?

INSPO får vi idag från WHEREDIDUGETTHAT!

Idag har jag hängt @ my friend's crib with my friends, besökt fritidsgården och käkat snickerskakor. Great måndag!


BLACK BLOUSE

Detta är mitt nya inköp. Gick och strosade för mig själv på stan i fredags. Väldigt underskattat då jag aldrig gått och shoppat själv riktigt. men jag njöt verkligen av hösten, solen och alla kläder!

Denna blus kommer iaf från Åhlens och kostade 149:- Kap!

THIS WEEKEND




skjorta,jeans,ringar-H&M, boots-Skopunkten

Sorry för uppdateringen denna helg men ni är så fina att ni har klickat er in hit ändå! Varför det blev så är för att jag har haft fullt upp med att träffa min pappa och alla som bor där nere. Jag haft en riktig toppen-helg!

Vad har ni haft för er denna helg?

RINGS BY FASHIONTOAST


GOD MORGON! Har haft fullt upp och packat hela morgonen, är verkligen inte bra på sådant. Sitter och försöker få i mig lite frulle nu iaf innan jag beger mig till skolan. Vi hörs, hej!

J.D


James Dean.

Hey guys! Idag har jobb och skola stått på schemat. Nu ska jag sussa, ses imorgon!

90210

90210 gör min onsdag.

4 PICTURES OF ME


Sitter och försöker suga i mig en massa inspiration. Känner att jag behöver fräschas upp inom det området. Har känt mig ganska inspirationslös ett par dagar nu och kanske håller det i sig ett par dagar. Kanske har ni lite inspiration att bjuda på? Skicka era bloggar/favoritbloggar till mig!


KANELBULLENS DAG



¨
Såhär spenderar jag min tisdag + Desperate Housewives, vindruvor och clementin. Väldigt bra!

Förresten, är vardagsbilder ni vill se mer av?


FUR

¨
3 snygga fuskpälskragar för en liten peng (149:-) hos H&M. Funderar på att köpa en men vilken färg? Vad tycker ni?


MIN MÅNDAG


Såhär mina vänner spenderar jag min måndagskväll + Svenska Hollywoodfruar såklart. Längtar efter morgondagen då Desperate Housewives (SISTA SÄSONGEN) startar. Snart äger ju Pretty Little Liars Halloween episode rum, wihooo!


RING


Jag måste köpa mig en egen sådan ring. Sjukt avundsjuk på min lillasyster. Ni finner den på JC!

JACKET




Tror jag visade upp några dåliga mobilbilder på denna jacka för ett tag sen men här får ni ett par bättre. Från H&M och superbra och skön vinterjacka. Definitivt bättre än mina tidigare!

ÄNTLIGEN


Sådärja! Nu har vi äntligen fått våra skoldatorer efter mycket om och men. Idag hade jag tänkt försöka plugga och kanske sätta mig och pilla på designen eller något sådant.

2 PAIR



2 nya par. Skopunkten.

Supernöjd med dessa dojjor och de översta har redan blivit leriga efter helgens bravader. Idag har jag iaf städat,gymmat och duschat.

YESTERDAYS OUTFIT

PARTY

PARTY by fashionbyelin featuring a modal shirt
Ungefär såhär såg jag ut igår. Skippade läppstiftet och hade en anna skinnjacka än den ovan men annars såg jag ut såhär!

Igår blev det en galen kväll och jag har aldrig varit så rädd i mitt liv. Vad som hände går jag inte in på. De som var med vet och jag uppskattar allt det ni gjorde och jag älskar er!

Idag slappar jag och drar kanske ut och träffar några vänner senare eller så sätter jag mig framför en bra film/serie med en påse godis. Låter bra det också!

OCTOBER

Oj, vem visste att September skulle flyga förbi med sådan fart? Måste säga att det verkligen inte känns som höst, har ju fått rena rama sommarvärmen. Jag klagar inte.

SISTA DAGEN AV SEPTEMBER

Min lilla brorsdotter Nova!

...Jobbade jag, fick finfrämmande av bl.a brorsdotter och jobbade ännu mer. Jobbade från 18:00-23:00 och herregud vad mycket vi fick gjort!

RSS 2.0