IT TAKES A FOOL TO REMAIN SANE


LITA

Dessa dojjor skulle sitta fint in i samlingen och skulle få pryda mina fötter var och varannan dag. Perfekt!


HEEELG!

Och så var det helg igen. Långhelg! Ikväll blir det jobb vilket inte gör så mycket. Får ju umgås med några vänner under tiden. Idag ska jag inte plugga n.å.g.o.n.t.i.n.g!

SIMPLE


MUMS!

Det skulle kännas heeelt okej (okej, mer än okej) att vara tvungen att traska runt i dessa drop dead gorgeous dojjor 24/7. DÖSNYGGA!


TODAY'S

kofta&jeans - H&M
Vill mest bara tacka er för era varma och fina ord! Ni är så fina hela bunten, puss på er!

Nu ska jag fortsätta plugga eftersom imorgon vankas det prov (hade ett prov i måndags, ett idag, ett imorgon och 2 på torsdag). Ni får helt enkelt ha överseende med detta denna vecka, tur att vi är ledig på fredag iaf, vem vet vad de annars hade pressat in då?

2 PAKET

Här har ni en bild på min syrras nya örhänge(n). Galet snygg(a) och inte alls dyr(a), från Lindex!

Sådärja! Nu är 2 paket påväg hem till mig. En Ziperall samt 2 par dojjor. Känns bättre än ok!

GRAZIA







Grazia Australia Sept 11


SHIRT

skjorta,jeans-H&M,halsband-Lindex

Måndag och ny vecka! Har fullt upp hela denna veckan så vi får se hur mycket tid jag kommer ha till bloggen. Nu ska jag iaf titta på ett avsnitt av AWKWARD och käka lite mango. Nice måndag!

ZIPERALL

Ziperall beställd! Nästan så man längtar lite efter vintern nu. Imorgon ska jag ut på skojakt!

DRESSAT

Sources: Fanny och Angelica

Grymma brudar med alltid grymma outfits. Här har jag valt ut några med lite mer dressad look. Den svarta kappan från H&M ångrar jag att jag inte slog till på. Grym ju!

Sen har vi ju skjortan. Måste få tag på en ljusblå samt en vit i annat tyg än vad jag har. Anyways, så blev jag grymt sugen på att börja skjorta igen så imorgon blir det nog en skjort-dag.

Vad tycker ni om den dressade looken?


NEW CAMERA

YES! En kamera är nu köpt. Finally! Så nu kommer det bjudas på BRA bilder och inte en massa mobilbilder.

NU: Tillbaka till AWKWARD!

NOODLES!


Efter en skål nudlar ska jag nu bege mig ut på kamera-jakt. Idag slår vi till!

WATER FOR ELEPHANTS


Filmtips!

PUSS!

ÅH VILKEN HÄRLIG LÖRDAG! Jag har sovit hela morgonen tog sedan en dusch för att vakna till ordentligt och drog sen på ICA och köpte lite godsaker tillsammans med brudarna. Ikväll vankas det myskväll! Var ju ute och dansade igår så detta är välbehövligt, är hur trött som helst! Kvällen till ära har jag dragit på mig jeans och en stickad tröja. Inget speciellt endast mys!

THIS FRIDAY NIGHT

Ska spendera denna fredagskväll med mina puddingar! Antingen dansar vi eller så hittar vi på något annat skoj. Det låter superbra i mina öron. Vad har ni för er en kväll som denna?

NOVA

Inatt hände det. Jag blev faster åt lilla mini Nova. Längtar efter att få krama om henne.

GRAPE


TJENA! Sitter vaken nu när jag egentligen borde sova. Sitter iaf i uppkurad i soffan med en grape och pep-talk med en vän.

Ni har väl inte missat Monki´s nyöppnade webshop? Som jag har längtat!

ONE PICTURE

En några veckor gammal bild!

Har precis slutat skolan och ska iväg och jobba ikväll. Men åååh, va kul! Hinner väl med en till uppis innan jag ska iväg så bye for now!

CIAO!


T-shirt-GinaTricot,cardigan-mammas,jeans-H&M,rinar-KappAhl,H&M och BikBok,halsband-Lindex

HEJ! Sorry för uppdateringen igår. Orkade inte och hade ingen lust! Anyway så gick jag klädd såhär idag. Nu ska jag fortsätta plugga matte.

BOW AND FEATHERS

Untitled

Untitled by fashionbyelin featuring gold rings

Supersöt outfit men ändå lite höstig. Love it! Måste klippa av mitt sidenband så jag kan börja använda det, typ snarast! Sen har vi ju fjädrarna. De väldigt obligatoriska fjädrarna!

RING!


HELLO DARLINGS! Var ute imorse och sprang en runda och gjorde sedan sit-ups och sådant. Med det här inlägget ville jag mest visa min systers nya dösnygga ring från JC för cirkus 80:- Jag antar att jag ALDRIG kommer få låna den så måste köpa mig en egen!

AUTUMN OUTFIT

jeans,solbrillor,jacka,jeans,tröja-H&M

Såhär gick jag alltså klädd idag. Skönt och väldigt höstigt! Vi hörs imorgon, ha en bra lördag!


THINGS I'VE BOUGHT

Dagens inköp! Halsband i guld från Lindex och ring från KappAhl. Nu slipper jag sno min systers halsband.

SOL!


GOOD MORNING! Ska spendera lite kvalitetstid med min mamma&syster som jag sa. Blir lite shopping, låter finfint det! Sen ska jag beställa hem lite från E.L.F. också!

TODAYS WORKOUT


Efter ett vattengympa-pass känner jag mig någorlunda slut. Ska lägga mig efter jag tittat klart på en film jag börjat titta på för att imorgon kliva upp i tid för att ta mig ut på en morgon jogging-runda och sedan ha en dag med mamma och min syster.

Vad hände? Helt plötsligt började jag skriva en massa om träning. Är detta något ni vill läsa om? Eller ska jag sluta skriva om det? Vill ni ha mer så skapar jag en kategori!

TRAINING!

Fredag och jag har idag tagit en promenad hem från skolan och ska strax iväg igen för lite mer träning med världens finaste vän! Låter som en bra fredagskväll. Fan va hurtig jag blivit!

Hur spenderar ni er fredagskväll?

ÅH

Knitted,jeans-H&M

Såhär gick jag alltså klädd idag. Svart-perfekta färgen de inspirationslösa dagarna. Var ute på en löparrunda för en stund sedan och har sedan dess hunnit duscha och spelat sällskapsspel.

STYLEBY


Nyss: plugg!
Nu: PW!
Sen: Torsdagsläsning!

JC

Jeffrey Campbell Autumn 11.

Men ååh, galet så snygga alla JC skor är! En dag ska jag ha ett par i min ägo.

HURTIGBULLE

I DID IT! Jag sprang. Jag har aldrig gillat att springa men nu, nu älskar jag det. Speciellt om jag får springa i skogen vilket jag gjorde idag. Nu ska jag plugga!

PW!

HEJ! Idag har jag varit hurtig och tog en promenad hem från skolan. Funderar att ta en löparrunda nu också såhär efter ett par plättar i magen. Fast egentligen skulle jag spendera lite tid med några vänner, MEN nu känner jag mig så peppad på träning!
Fuck, nu började det att regna.

WHAT THE HELL IS GOING ON?


Varför krånglar min statistik hela tiden? Ser endast t.o.m 5/9 nu. Vad händer? Satan i gatan asså...

JACKET

Som ni märker är inte kvalitén på mina bilder den bästa eftersom min kamera gick sönder för ett tag sedan. Använder alltså min mobilkamera än så länge men hoppas på att mamma köper en kamera snart, annars får väl jag offra lite pengar till en.

Här har ni iaf min nya vinterjacka. Vart den kommer ifrån har ni nog redan fattat. Ikväll blir det en kväll med Idol och Svenska Hollywoodfruar. Får inte nog!

THE WHOLE OUTFIT

jacka-Lindex,tröja,jeans-H&M
Detta hade jag på mig idag. Sopsäcken brukar vanligtvis inte stå där men nu gjorde den det.

SOMETHING

Tröja,jeans-H&M,kilklackar-DinSko

11 SEPTEMBER

9/11-A date we all remember and always will.


NELLY TREND

Pictures by: Sanna
Nelly Trend. Himla snygga kläder och accessoarer med fantastiska detaljer!

PLL AND WORKOUT-TALK


Sitter och tittar på min favorit-serie av alla tider: Pretty Little Liars. Dock funderar jag på att ta en PW eller något, röra på mig lite iaf. Sitter och tittar på alla träningsblogger m.m och fylls av ångest. Jag måste ta tag i träningen. Kanske köpa några nya träningskläder för att få upp motivationen mer.

CHICK FLICK!

Detta är vad jag hade för mig igår. A Cinderella Story: Once Upon A Song, Bring It On & Sorority Wars. Chick flick!

Har ni nåt/några bra filmtips? Någon film jag MÅSTE se?


9/11


Jag förstår inte riktigt att det faktiskt gått hela 10 år sedan denna händelse skedde. Har tittat på en massa filmer om 9/11 och gråtit. Appropå gråt, såg ni André Pops tal på Kristallen i fredags? Jag såg reprisen och grät.

Denna dag skänker jag mina tankar till 9/11,Pentagon och de drabbade.

NEW IN


Det fick bli en lugn lördag, orkade liksom inte så mycket annat efter gårdagen. Jobb från 16:00-02:00. Kallt men roligt! Har iaf hämtat ut ett paket från H&M som innehöll en tröja,jeans (på bilden), klänning & jacka (som ni får se sen).

NU: SORORITY WARS!

MORE ALLIE CRANDELL


Allie Crandell för Lovers+friends vår 2011 kollektion. Älskar allting med bilderna!

SCHOOL&WORK


HEY HEY HEY! Idag är det skola och sedan jobb som gäller. Full rulle från morgon till natt. Medans jag är borta kan ni ju dregla över denna grabb. VI SES IMORGON!

ÅH

Se sikken snygg skinnväst! I'm inlove och denna underbaring kommer från H&M.

USA

USA-trenden har fängslat mig. Otroligt snyggt mönster på allt från skor till ringar till byxor. Idag blir det en chill-dag. Känner att det behövs inför imorgon då det kommer vara full rulle från morgon till sent på natten. CIAO!


HÖST-OUTFIT

Untitled


Untitled by fashionbyelin featuring a knit jacket

Perfekt höst-outfit!

Åh, nu kan jag äntligen gå till sängs. Är otroligt trött och om jag ska orka upp imorgon är det nog bäst att jag lägger mig nu. Kommer bli en lång dag imorgon så vi ses, puss!

LEGS

En riktig höstdag. Spöregn,ljus,té,filtar,tofflor&bok. Strax ska jag iväg på ett möte sedan återgår jag till samma höst-rutiner. Låter som en bra onsdag! Kanske får jag nåt ryck och sätter mig med datorn i knä och börjar pyssla på en ny design.

LACE VEST


Men sådärja! Nu är statistiken åter tillbaka. Ikväll är det enda som står på schemat plugg. Jädrans massa plugg!

WEIRD

Hallå? Är det bara min statistik som inte uppdateras? Den visar endast t.o.m 1/9. Är det så för er också?

UT UT UT


linne,kjol-H&M, kilklackar-Nelly.com

Har gjort en beställning från H&M nu, vad det får ni se när paketet kommer, alltså till veckan. Dock är det olika leveranstid på typ alla plagg så de kommer i omgångar. Anyway så ska jag nu ut med mina fina vänner.

DO IT LIKE LADY GAGA

Aoooooch! Brände mig på en stekpanna. Inte okej! Är precis hemkommen efter en slappdag med skolfoto (oförberett, inte schysst alltså!). C YA SOON!

GREY

Korsett/topp från Lindex

Ännu ett plagg jag snott från min lillasyster. Här har jag stoppat in den i en väldigt tjejig/feminim kjol. Ska visa er helheten sen.


ALLIE CRANDELL




















Allie Crandell för märket Lovers+
friends. Så grymt snygg brutta och bilderna är ju marvellous. FALL 2011!

FREDAGS

I fredags dansade jag i detta. Fodralet lånade jag av en buddy och på fossingarna hade jag bekvämaste skorna-converse.

J.F

James Franco

HEY! Eftersom gårdagen blev ganska wild&crazy fick det bli en myskväll ikväll. Har legat och kikat på film samt käkat mango. Välbehövligt! Nu är det bara att ladda upp inför morgondagen då jag har ett par saker att stå i.

NECKLACE



Se sikket fint halsband min syster köpte idag. Ni kan köpa ett ni också på Lindex för cirkus 80:-
Jag kan ju lova er att ni kommer få se detta på mig ganska ofta.

AUTUMN

Vet ni? Jag har inte så mycket emot att det nu är höst. Snarare gillar jag hösten. Vira in sig i gosiga filtar och läsa böcker, titta på filmer eller serier, tända ljus och dricka mängder av té.

I LOVE...COCONUT&CREAM




Detta fick jag med från stan idag. BodyScrub+scrubvantar. Båda köpta på Åhléns.

VILA

Dö-läcker jacka från VILA. 599 riksdaler, inte farligt alls. Ska ta mig en funderare nu. Ni kan köpa den hos NELLY.

BE MY ,BE MY BABY

Här har ni en bild på mig sen igår


Lyckad fredag! Nu blir det shopping-runda med mamma&syrran. Vi ses sen!

TODAY'S PLANS

GOD MORGON! Frulle nu och sedan bär det av till skolan. Är sjukt glad över att helgen äntligen är här. Så ska bara fixa en skoldag från 10:00-14:05 så är jag ledig sen. Ska fixa ett par saker och ikväll vankas bravader med mina favoriter, skoj!

//TRANSLATION: Good morning! Breakfast and school from 10:00 a.m-14:05 p.m and then I'm free. Tonight me and my friends are going to have so much fun. Yeeah!

01/09-11


RAIN

Pic:Unknown

Regn.Regn.Regn.Regn och åter regn. Sammanfattning av början på denna höst.

RSS 2.0