CROCHET

Untitled #325

Antar att ingen av er har missat dessa snygga virkade shorts från H&M. Kommer ni ihåg förra årets hypade shorts från samma kedja? Slutsålda på dirren. Och enligt mig är virkat fortfarande lika fint som jag tyckte förra året.

CHECK THIS OUT

Untitled #323


Ingen uppdatering för jag har varit helt upptagen med plugg hela dagen, sjukt drygt! Det kommer nog inte bli speciellt mycket uppdatering de senaste dagarna.

OFF TO SCHOOL

God morgon finisar! Det snöar sjukt mycket, seriöst! Snö: försvinn! Anyway så ska jag strax åka till skolan men först måste jag försöka hitta något att ha på mig. Samma problem som varje morgon. PUSS!


BOUGHT A NEW CAP


Här har ni mig, osminkad och nyduschad. Tog mig ett avslappnande bad tidigare. Så skönt! Nu är det sleeptime. Riktigt trött, puss!

SUNDAY BLOODY SUNDAY

Spenderar min söndag hos mormor&morfar. Ska sedan försöka ta tag i allt plug. Wish me luck!


NEW THINGS TO MY ROOM

Pics-WeheartIt

Hello! Hittade massor av fina saker till mitt rum. Fixade även till ett gammalt nattduksbord som jag blev riktigt nöjd med. Bara jag har laddat kameran så ska ni få se. Här ovan har ni lite sovrums-inspiration och jag skulle inte tacka nej till dessa fina rum.

FROM MANGO


Har fått dille på snygga skärp. Vill ha massor! Dessa snyggingar från mango skulle jag verkligen inte tacka nej till. Förresten så har jag även fått upp ögonen för guld. Yum!

SATURDAY

Yes, härlig helg! I dag ska jag rota i gamla second hand butiker efter en virkad duk som jag kan göra om till kläder. Låt jakten börja!


PRIMA BALLERINA

Klänning-H&M

Tror inte jag har visat upp detta fynd. Endast 99:- kostade det. Kunde inte motstå! Ska nu ta mig ut på en springrunda. PUSS!

PONYTAIL


En frisyr jag använder mig av i princip dagligen är hästsvans. Tråkigt men sant! Brukar dock vira en slinga runt tofsen så den inte syns och klämma fast den med hjälp av några hårspännen. Hett tips!

SAMLINGEN ÄR KOMPLETT
Yes, äntligen är samlingen komplett. Nej, ska nu lägga mig i soffan och kolla på Elsas Värld. Huvudvärk ni vet.

LÖRDAGSMYS

Har haft lördagsmys med en fin vän. Grymt att Loreen vann mello! Vi hörs mer i morgon, puss!

GREY


Fick med mig bl.a denna gråa, sköna tishan från shoppingrundan i dag. 120:- från Rut m.fl. Tror att min garderob innehåller minst färger i världen.

UTFLYKT

Drar iväg på utflykt med la familia. C ya later!

NEONHur snygga är det inte med neon? Dessa armband är ju näst intill perfektion. De kommer från Cubus och kostar 79:-/styck.

SNAKESKIN

|| Idavendela ||

Hur grymt snygg är inte denna kjol från Gina Tricot? Ida har haffat den och den passar ju henne förträffligt bra. Tycker inte ormskinnsmönster är så snyggt men denna var ju bara för snygg. Lite annorlunda färger!

SOVDAGS


Har haft en myskväll med några bruttor. Välbehövligt! Hade först grinkalas till filmen Bron till Terabithia och sedan skrattkalas åt en massa gamla minnen. Ska upp tidigt imorgon så nu är det sovdags.

YESTERDAY

1.Gårdagens outfit. Linne-H&M. 2.Mys! 3.Gårdagens middag som jag lagade.

Här har ni några bilder från gårdagen. Hade en mysdag med mamma och syster.


GREY


Fick med mig ett supersnyggt linne hem med djup urringning i ryggen. Älskar snygga ryggar! Här är en liten sneak a peek, ni får en bättre bild i morgon.

TUESDAY


God morgon! Solen skiner och i dag tänkte jag ta extra mycket vara på den eftersom det tydligen ska snöa nu i dagarna. Åker ner på stan och springa i butiker. Hörs sen!

BRACELETS AND RINGS


armband (börjar nedifrån)-cocoo.se, cocoo.se, H&M, gammalt, egengjort, H&M
ringar-H&M

Saknar den här bloggen. Saknar blogg.se. Saknar er.
Vet inte hur jag ska göra. Veliga jag. Provar lite denna veckan, har ju trots allt sportlov. PUSS

RSS 2.0