TOMORROW


Galet vad fort detta år har gått. Snart över men en månad återstår, December. Ljuva december! Nu kan det väl ändå få komma lite snö?!


YUM


Tog mig en prommis hem från skolan vilket det blivit ganska mycket på sistonde. Försöker mig nu på att bli lite snällare genom att äta några pepparkakor. Ikväll blir det plugg för hela slanten.


NEBULOSA


Kan sammanfatta min måndag med skola, 80-tals dängor, möte, vänner, promenad och skratt. Har bäddat ner mig i sängen framför en film och här tänkte jag ligga hela långa kvällen. CIAO!


CLUTCH


Hittade denna gamla clutch från mormor i min garderob. Fin, stor och rymlig! Vad tycker ni?
Har precis värmt mig i ett skumbad och ska nu kika lite på Beck medan jag pluggar som en blådåre. PUSS!


1:A ADVENT


Bild från weheartit

Åh, vad mysigt att vi faktiskt fick uppleva lite snö såhär på 1:a avent. Ska strax ner på julskyltningen med brudarna. Fin söndag!


BYFANNY

Denna frisyr bar Fanny upp häromdagen. Hade tänkt prova göra en likadan själv. Ska nu lägga mig i ett skumbad innan det bär av utåt. PUSS PÅ ER!

SMILE, IT'S SATURDAY

Vaknade väldigt utvilad. Lade mig i badet igår och höll på att somna, dö-trött med andra ord! Ikväll ska jag fira en god vän som fyller år imorgon egentligen. CIAO!

SHOES!!!

Källa; We♥It
Hur grymma är inte dessa Jeffrey Campbell dojjor?? Mums!
Fastän det inte känns som fredag är jag hur glad som helst över att det faktiskt är det. Behöver få sova ut! Ikväll blir det myskväll med Idol o.s.v. PUSS!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU


Pic; tumblr

All I want for christmas is you
God morgon på er! Sitter och lyssnar på massa fina låtar medan jag käkar frukost, nyser och myser i allt julpynt. Ska strax bege mig till skolan så hörs vi sen, puss!


FISCHBONE


ÅH, känner mig klar för dagen. Det är ju trots allt bara en månad kvar till julafton också. GOD NATT!


INSPO






Inspiration från WeHeartIt.

Spenderar min torsdag med massa plugg och mango.


VI ÄR DAG DRÖMMARE




God kväll på er! Sitter fortfarande och pluggar för fullt men tänkte bara flika in här lite snabbt. Ärligt så har jag inte ens hunnit kika in på någons blogg och läst idag.  Men vi hörs imorgon, god natt!

PLUGGIS


Ännu mer julpynt, mysigt! Nu är det ju bara snön som fattas sedan är julen som fixad! Pepparkaksbak gjorde vi ju igår. Mumma!

Idag blir det desto tråkigare dag då jag måste ägna varje minut åt plugg fastän jag hellre skulle vilja sova. PUSS!

JEANS


H&M
Japp, majoriteten av mina kläder kommer just därifrån. Tråkigt men sant! Har en massa plugg framför mig så det blir nog ganska gles uppdatering. CIAO!

DH


Har precis kommit hem efter en lång skoldag och har slevat i mig lite mat. Ska nu bege mig hem till Arin för att sedan gå fram och tillbaka till ett möte. Ikväll ska jag självklart titta på Desperate Hemmafruar med Arin.
Skön tisdag ändå, VI HÖRS SEN!


NEW CLOTHES

Här har ni mina nyaste inköp. Riktigt nöjd! Ska nu sova för att inte behöva se ut som en zombiebrud imorgon. GOD NATT!

PACKAGE

HOLA! Här hemma efter en sjukt slapp dag. Håltimmar hit och dit. Sitter nu och försöker mig på lite plugg. Hämtade nyss ut lite nytt från H&M som kommer upp om en liten stund. PUSS!

MÅNDAGSMORGON


Pic: Tumblr

God morgon! Sitter i skolan 40 min innan vi börjar och får undan lite annat plugg. Måndagsmornar alltså, blä!


GIFTEMÅL MED 3 OLIKA KILLAR SAMTIDIGT




God kväll! Jag har gått och blivit med chokladkalender och på tal om kalendrar så sitter jag just nu och tittar på olika goa gamlingar. Borde egentligen sova nu men detta är ju så mycket intressantare än vad jag ska drömma denna natt. För er som inte vet så drömmer jag ALLTID konstiga drömmar.
Häromdagen gifte jag mig med 3 olika killar samtidigt.


SIMPLE

Ska nu ta en dusch, knarka alvedon och förbereda lite inför morgondagen innan jag fortsätter titta på Beck. Förhoppningsvis är jag snart frisk igen så jag kan börja se och känna mig levande igen.

NO LIGHT

Somnade sent igår (tittade ju på grymma Harry Potter) och vaknade sent idag. Hann se lite solljus som tur är för nu är det kolsvart ute.

JAPP, MAMMA HAR BÖRJAT JULPYNTA

Ser ni? Jag har äntligen tagit tag i designen eftersom jag endast legat hemma och degat idag (är ju som sagt sjuk). Det blev lite julkänsla och lite småa förändringar. Känner mig faktiskt för en gångs skull nöjd, för stunden iaf. Vad tycker ni?
Hörrni! Ni får gärna tipsa mig om lite olika bloggar som jag kan ligga och läsa när jag befinner mig i detta tillstånd! PUSS PÅ ER!!

MY EVENING

Såhär kommer jag spendera min kväll. Nytt nummer av StyleBy och se Happy Potter och dödsrelikerna del 2, och jag som inte vill att historien om HP ska ta slut.

LACE

Ligger nedbäddad i soffan framför Eva&Adam. Förresten, ser ni att inläggen nu är på sina rätta platseb ist för jävligt mkt till höger? Awesome!
//trött sjukling.

BRA

Snygg bh från Cheap monday som jag fick av min moster. Thank you! Ligger nu nedbäddad framför Pretty Little Liars och är sjuk. Här hade jag tänkt ligga kvar hela dagen. Typ.

BREAKING DAWN



Kollade på Breaking Dawn och jag fick ett mentalt break down,haha.
Så jääääääääävla grym film och kan knappt vänta på nästa. Visst är det den sista? Fattar det inte. Får inte ta slut!!!!!!!
Denna film kommer jag titta på sååå många gånger! BÄST!!


TUESDAY

Har suttit och tittar på Mamma Mia! föreställning av esteterna två gånger idag, så grymma var dem! Sitter och kikar på fotboll nu och funderar på att gå och lägga mig. PUSS!

CRAZY

Hahahahahaha, nej! Såhär ska inte min design se ut. Galet! Ska fixa.

FULL OF THOUGHTS


Har haft ett par jobbiga dagar med alldeles för mycket att tänka på. Måste tacka till en av mina vänner som alltid lyssnar, du vet helt klart vem du är och jag älskar dig!
Dagdrömmar har fått mig att orka med de senasre dagarna helt klart.
Har haft myskväll, jobbat, pluggat och käkat sen middag (22:30) idag.


RUN BITCH RUN


Beger mig ut på en springrunda för att rensa tankarna och må bra.


I'M FALLING MORE AND MORE


It's not like it used to be but it doesn't mean I don't think of you. All day and all night you run through my brain, my love. I want to go back to the past and make things so much better betweeen us. I'm brave enough to say I love you!


3

Måndag och denna kväll tänkte jag spendera med mina fina girls.

SCHOOL STARTS


Tumblr
GOD MORGON! Skulle helst av allt ligga kvar i sängen hela dagen och titta på sorgliga,fina filmer men är det skola så är det. Som tur är fick vi extra lång sovmorgon. Väldigt behövligt! Vi ses sen, kram!


OH MY!


YESTERDAY

Såhär såg vi ut igår. Tittade även på Jag Saknar Dig!, så himla bra film men ack så sorglig!

NATIVE AMERICAN

Såhär dansade jag omkring igår. Spårad kväll men ack så kul!

OH, MY NIGHT IS SAVED

Förberedelser, förberedelser och ännu mer förberedelser! Paniken har iaf lagt sig eftersom min klänning har kommit och den passade.
Kan ni gissa vad jag ska klä ut mig till? En liten hint får ni ovan!

CLEAR MY HEAD


Funderar på en springrunda innan kvällens bravader för att rensa skallen lite. Halloween-party är vad som står på schemat och om min klänning hinner komma blir jag glad, hinner den inte komma får jag använda mig av plan B. Vad plan A är får ni snart en liten hint av. CIAO!

NAM NAM

Untitled

Untitled by fashionbyelin featuring locking bags
Vad tycks? Såhär skulle jag mer än gärna gå klädd en dag. Nam nam!

NEWS!




Några nya inköp från Stockholm. Vad tycks?

STOCKHOLM VÄNTAR

Idag kommer jag befinna mig i Stockholm, ses imorgon med bättre uppdatering. Förlåt babes!

NEW MAKE-UP

Lite nytt make-up. Fick 100:- rabatt också, nice!


RSS 2.0